El

Vi utför professionella elinstallationer i Malmö med omnejd

Är det dags för en elinstallation i Malmö?Då kan vi på Elsnabben stå till tjänst! Vi är experter på el och utför alla typer av el-uppdrag med rätt kunskap och behörighet. Vi vänder oss till såväl företag som privatpersoner som är i behov av professionella elinstallationer i närheten av Malmö. 

Säker elinstallation för dig i Malmö

Har man inte rätt kunskap kring hur el fungerar är det väldigt viktigt att man tar kontakt med en professionell elektriker för att få rätt hjälp. Feldragen el kan lätt bli strömförande och kan orsaka allvarliga skador och dödsfall vid beröring av en strömförande ledning eller föremål. El måste alltså hanteras av en expert och det är här vi kommer in i bilden! Våra kunniga elektriker utför din elinstallation i Malmö enligt de regler, föreskrifter och förordningar som gäller. Därför är vi ett tryggt och säkert val när du behöver hjälp med el!

Vi utför alla typer av elinstallationer i Malmö med omnejd

Hos oss på Elsnabben är inga uppdrag för stora eller små! Vi utför alla typer av elinstallationeri Malmö med omnejd. Vi är ett seriöst och serviceinriktat företag som alltid sätter kunden i fokus. Utifrån dina önskemål och behov ser vi till att du får den hjälp du behöver. Vår vision är att ge snabb service och att alltid leverera ett resultat i toppkvalitet. Oavsett om det handlar om ett mindre jobb såsom installation av ett extra eluttag eller ett större projekt som exempelvis nybyggnation är du som kund lika viktig för oss. Som kund hos oss kan du vara säker på att din elinstallation i Malmö utförs på ett säkert och korrekt sätt. Vi har det som krävs för en lyckad installation!